3D is de marktleider in het vervaardigen van autoverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit. Met meer dan twee decennia aan onderzoek en ontwikkeling heeft 3D een solide naam gevestigd in de autowas-, detailling- en autoverzorgingsindustrie. Ons team heeft een breed scala aan ervaring met het bezitten, exploiteren en adviseren van autowasbedrijven en professionele detaillingbedrijven over de hele wereld.

Dit heeft ons een goed inzicht gegeven in de branche, en in het bijzonder wat de behoeften van onze klanten zijn. Ons vermogen om geavanceerde producten te formuleren is een direct resultaat van het vastleggen van de behoeften, wensen en verlangens van onze klanten. We zijn er trots op de exclusieve keuze te zijn van vele dealers, detailers, carrosseriebedrijven en carwash-ondernemers, en bieden een van de grootste selecties van autoverzorgingschemicaliën op de markt, waaronder een carrosseriewerkplaatsveilige lijn plus essentiële accessoires.

Tunc Toren – CEO 3D products

Onze chemici voeren kwaliteitscontroles uit voor elke batch geavanceerde formules. Altijd nieuwe industriestandaarden en trends zetten. 3D doet nooit afbreuk aan prestaties of uitmuntendheid in producten. We gebruiken waar mogelijk groene, biologische of natuurlijke ingrediënten. Meer dan 95% van onze producten zijn biologisch afbreekbaar en / of groen. 100% VOC-compatibel.

(VOC = VOS:  vluchtige organische stoffen bijvoorbeeld schadelijke Koolwaterstoffen)

Bij 3D realiseren we ons het belang van groene autoproducten, veiligheid en zorgen voor de gezondheid. Wij als mens worden immers dagelijks constant blootgesteld aan schadelijke situaties en / of giftige stoffen, of we dat willen of niet. In een poging om deze schadelijke gebeurtenissen te verminderen, denken we voortdurend vooruit op markttrends en overheidsregelgeving. We hebben onze formules 5 jaar voordat het een verplichte verordening werd, omgezet om VOC-conform te worden.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

We hebben onze producten ook omgebouwd om milieuvriendelijker te worden, dat wil zeggen groene en / of biologisch afbreekbare formules. 3D autoverzorgingsproducten biedt een breed scala aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong voor bijna alle functionaliteiten, inclusief actieve ingrediënten die zijn afgeleid van verschillende delen van verschillende planten. We verbeteren onze producten en bedrijfspraktijken voortdurend voor ‘groenere’ methoden.

Wat kan 3D products mij bieden:

Polijstpasta’s die siliconenvrij & zonder fillers zijn, met extreem diepe glans en reflectie.
• Polijstpads van het hoogste niveau. (uiteraard afgestemd op uw wensen, met onze “keep it simple” visie voor ogen houdend)
• Duurzame reinigers/ cleaners zonder koolwaterstoffen, NTA’s & Fosfaten (VOC accreditatie)
Shop productlijn voor particulieren, met één van de hoogste niveau’s op carcare gebied.
Een complete productrange aan verschillende vloeibare parfums voor de auto industrie.
Specialistische producten en accessoires zoals bv: hét beste wasmiddel voor microvezeldoeken en een lamsvel cleaning tool.

Kortom, serieus hoge milieuvriendelijke kwaliteit gecombineerd met gericht advies en stroomlijning van uw assortiment/ carcare-arsenaal.